Menu

Писмо родитељима

Поштовани родитељи,

Пут образовања и школовања је један од најважнијих путева којим млади човек креће. Избор који се направи одређује будућност, зато је ваше ангажовање у одлуци и процени неопходно и суштинси важно.

С поносом и задовољством истичем да је Политехничка школа најстарија стручна школа на Балкану која је 162 генерација испратила и усмерила ка новим изазовима светске науке и технике. Школа образује али и учи највишим естетским и етичким вредностима.

Иако године иза нас говоре о традицији, школа је модерна, са атрактивним занимањима. Укључена је у многобројне пројекте и међународну сарадњу. Интезивна сарадња са социјалним партнерима и привредом.

Негују се бројне ваннаставне активности које су важан стуб у образовању. Ђаци успешно учествују у догађајима у школи и својим даром и искреним залагањем доприносе њеној промоцији и обезбеђују јој место у самом врху.

Жеља нам је да образујемо ђаке који ће моћи да прате и развијају науку и технологију а  да при томе буду би остану добри хумани и племенити људи.

Применљиво знање осигурава будућност и зато учествујемо у таквој врсти образовања. Темељно рад на поштовању ученика као појединца уважавајући његове потребе и могућности,јер само тако они  могу развити своје потенцијале.

Волели бисмо да у сарадњи са вама створимо бољи свет за нашу децу и да просветном и културном мисијом заслужимо поштовање генерације које долазе и одлазе.

Педагог школе

Сања Печенковић

Пријатељи школе

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

Go to top