Menu

Вести

Обележен дан безбедности и здравља на раду

Најуспешнијим компанијама и физичким лицима додељена су национална признања за изузетна постигнућа у области безбедности и здравља на раду. Политехничка школа је за свој велики допринос безбедности ученика и запослених добила плакету "28. април". Признање су у име школе примили Синиша Којић, директор школе и Весна Радаковић, стручно лице за безбедност и здравље на раду.

Dodaj komentar (0 Komentari)

Учешће секције за Роботику на фестивалу науке

У МЕШ „Гоша“ је одржан седми по реду Фестивал науке. Група наших ученика и наставника чланова секције за Роботику је учествовала представљањем свог рада на програмирању Лего робота. Нашу делегацију чинили су наставници Небојша Стевановић и Дина Вукајловић као и ученици Лука Зечевић II-1, Лука Мајсторовић I-4 и Жељко Димитријевић I-4.    У великом амфитеатру школе „Гоша“, после пригодног културно-уметничког програма, бројне госте међу којима су били директори, наставници и ученици основних и средњих школа са територије паланачке и суседних општина и градова, поздравио је Владан Старчевић, директор школе.  Част да званично отвори фестивал указана је директору наше школе Синиши Којић.

Детаљније . . .Учешће секције за Роботику на фестивалу науке

Дан школе 14. март

Политехничка школа је 14. марта 2018. године обележила 164 године свог постојања. Дан школе прослављен је уз присуство бројних гостију, пријатеља школе. За свечану атмосферу тог дана захвални смо Драмској секцији школе која је том приликом извела прдставу „И Бог створи професора“, коју су осмислили ученици уз помоћ својих професорки Јелене Меденице, Оље Пејновић и Катарине Којић.

Детаљније . . .Дан школе 14. март
Dodaj komentar (0 Komentari)

ШКОЛСКО ТАКМИЧЕЊE - МОСТ МАТЕМАТИКЕ

Школско такмичење “Мост математике” је одржано у Политехничкој школи, у среду 07. 03. 2017. Такмичили су се тимови , а не појединци.  Учествовало је седам тимова, а тим су чинили ученици првог, другог и трећег разреда.  Може се рећи да је то био дан популаризације математике у школи.

Детаљније . . .ШКОЛСКО ТАКМИЧЕЊE - МОСТ МАТЕМАТИКЕ
Dodaj komentar (0 Komentari)

Са отварања изложбе “Техно: Ултраконектовано тело?“

У присуству амбасадора Француске, Фредерика Мондолинија, Жан Батист Кизена, директора Француског института у Србији и Миљана Бјелетића, члана Градског већа за културу, отворена је изложба Француског института под називом “Техно: Ултраконектовано тело?“ у Политехничкој школи.

- Ова изложба којом сте нам учинили част да је угостите у својој школи представља једну важну тему о којој се размишља у Француској, а то је однос између људског тела и науке, односно технологије и такође говори о етичким проблемима који се пред таквом темом постављају. Та изложба је најпре била осмишљена и приказана у Паризу, у Центру за науку, и затим је  наставила свој пут у иностранство, рекао је амбасадор Мондолини.

Детаљније . . .Са отварања изложбе “Техно: Ултраконектовано тело?“

Страна 9 од 73

Пријатељи школе

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

Стручно усавршавање

Стручно усавршавање

Документација за менторе и приправнике

ШКОЛСКЕ АНКЕТЕ - Самовредновање

Страница школског тима за самовредновање

садржи анкете за ученике и наставнике у циљу самовредновања постигнућа школе.

Go to top buy metformin without prescription