Menu

Извештај о раду Директора Политехничке школе за школску 2014/2015.годину

Извештај о раду Директора Политехничке школе за школску 2014/2015.годину можете преузети на страници Преузиманје докумената или директо на овом линку

Dodaj komentar (0 Komentari)

Једносменски распоред часова

Нови једносменски распоред који важи од 18. маја 2015. године.
 

РАСПОРЕД ЧАСОВА

РАСПОРЕД ЗВОНА 

 

Dodaj komentar (0 Komentari)

Стручно усавршавање наставника-Менаџмент квалитета и стандардизација у образовању

У суботу и недељу,  14. и 15. марта 2015.год., у склопу процеса континуираног  стручног усавршавања наставника, у  нашој школи одржан је семинар под називом  „Менаџмент квалитета и стандардизација у образовању“. Семинар је имао за циљ  да се наставницима и руководству школе предочи  битност и неминовност  унапређења знања и вештина у области менаџмента квалитета у систему образовања , у циљу ефикаснијег организационог управљања, кроз успостављање и дефинисање веза између захтева стандарда (серија ИСО 9000) и реалне ситуације у којој се установа налази. На семинару су представљени  теоријски основи квалитета у образовању кроз генерализацију концепата квалитета из серије стандарда ИСО 9000, као и захтеви менаџмента квалитета у систему образовања, кроз разматрање могућности примене теоријских концепција у школској пракси.

 

Опширније: Стручно усавршавање наставника-Менаџмент квалитета и стандардизација у образовању
Dodaj komentar (1 Komentar)

ECDL

Политехничка школа је постала Акредитовани тест центар за ECDL. 
ECDL – European Computer Driving Licence je најважнији јe eвропски сeртификат познавања рада на рачунарима јeднако потрeбан у малим и вeликим прeдузeћима као и државним администрацијама ЕУ. Приближавањeм Србијe eвропским интeграцијама, растe и потрeба наших грађана да имају потврду знања рада на рачунарима..

 

 

Dodaj komentar (0 Komentari)

Дигитална ризница

Дигитална ризница је изазвала велико интересовање код колега. Катарина Вељковић је као модератор одржала презентацију о првим корацима за овај online курс, који је пропратио велики број колега.

Dodaj komentar (0 Komentari)

Страна 3 од 22

Go to top