Menu

Оствари своју пословну идеју

Желиш да твоја пословна идеја постане успешан бизнис?

Пријави се и учествуј у бесплатној радионици StartUp karavan #za5 у Крагујевцу

Уколико имаш пословну идеју коју желиш да реализујеш, а не знаш одакле да почнеш, пријави се на бесплатну радионицу StartUp karavan #za5 и сазнај како да уђеш у предузетничке воде.

Учешћем у радионици квалификујеш се да будеш део такмичења.

Можда баш твоја предузетничка идеја понесе титулу StartUp #za5 идеје за 2019. годину и тако освојиш 1,000 USD за покретање сопственог бизниса!

Четвртак, 31. октобар 2019. године

14 – 17h

Biznis Inovacioni Centar, Трг Тополиваца 4, Крагујевац

Основни циљ радионице је да се млади едукују о основним корацима ка покретању сопственог бизниса и охрабре да преузму иницијативну како би се упустили у предузетничке воде. Искусни тренери ће те спровести кроз једну од тренутно најбољих пословних методологија у StartUp окружењима и научићете како да  провериш да ли је твоја пословна идеја валидна и конкурентна на тржишту. У другом делу радионице, имаћеш прилику да се упознаш са младим предузетником из свог града који ће ти пренети своја StartUp искуства.

Mesta na radionici su ograničena, a prijavljivanje je moguće putem LINK .  

Национални пројекат „Будућност #за5 реализује се под покровитељством Министарства омладине и спорта Републике Србије, Привредне коморе Србије и Coca-Cola Фондације у циљу оснаживања младих у проналажењу будућег запослења и континуиране едукације.  

Више информација о самом пројекту можете пронаћи на сајту www.buducnostza5.rs

Login Form

Самовредновање рада школе

Go to top buy metformin without prescription