Menu

Писмо родитељима

Поштовани родитељи,

Пут образовања и школовања је један од најважнијих путева којим млади човек креће. Избор који се направи одређује будућност, зато је ваше ангажовање у одлуци и процени неопходно и суштинси важно.

С поносом и задовољством истичем да је Политехничка школа најстарија стручна школа на Балкану која је 162 генерација испратила и усмерила ка новим изазовима светске науке и технике. Школа образује али и учи највишим естетским и етичким вредностима.

Иако године иза нас говоре о традицији, школа је модерна, са атрактивним занимањима. Укључена је у многобројне пројекте и међународну сарадњу. Интезивна сарадња са социјалним партнерима и привредом.

Негују се бројне ваннаставне активности које су важан стуб у образовању. Ђаци успешно учествују у догађајима у школи и својим даром и искреним залагањем доприносе њеној промоцији и обезбеђују јој место у самом врху.

Жеља нам је да образујемо ђаке који ће моћи да прате и развијају науку и технологију а  да при томе буду би остану добри хумани и племенити људи.

Применљиво знање осигурава будућност и зато учествујемо у таквој врсти образовања. Темељно рад на поштовању ученика као појединца уважавајући његове потребе и могућности,јер само тако они  могу развити своје потенцијале.

Волели бисмо да у сарадњи са вама створимо бољи свет за нашу децу и да просветном и културном мисијом заслужимо поштовање генерације које долазе и одлазе.

Педагог школе

Сања Печенковић

Go to top